Rólunk

MAGAS SZÍNVONALÚ TAKARÍTÁS 2013 ÓTA

Takarító cégünk hetedik éve végez Budapesten és környékén széles körű takarítási munkálatokat a lakás- és irodatakarításon keresztül a szőnyegápoláson át egészen a felújítás utáni és nagytakarításokig.

A 2013 óta eltelt időszakban kemény munkával és megfeszítette ráfordítással Budapest egyik vezető takarító cégévé léptünk elő, amely állandó takarító személyzettel, szükség szerint pedig alkalmi takarítókkal látja el munkálatait.

Cégünk kulcsszavai az alázat, a szorgalom, a precizitás, az alaposság, az igényesség és a hatékonyság. Cégfilozófiánk értelmében az ügyfelek minden kérésének igyekszünk eleget tenni, feladatainkra pedig garanciát vállalunk. Azt valljuk, hogy eredményre csak az alapos és pontos munkavégzést követően számíthatunk.

Cégünk alkalmazottjai kizárólag nagy munkatapasztalattal rendelkező, munkájukra igényes takarítók, akiknek vezetését és irányítását a nagyobb munkálatok alkalmával vezető takarító végzi el. Kérjük, tiszteljen meg minket bizalmával, és rendelje meg bármely szolgáltatásunkat! Ígérjük, nem fogja csalódás érni! Ragyogó otthon, csillogó irodahelyiség fogja várni.

Miért mi?

Cégünk olyan tapasztalt takarító személyzetet alkalmaz, akiknek munkáját megbecsülik az ügyfelek éppúgy, mint maga a cégvezetés.

Nagy hatékonysággal, gyorsan vagyunk képesek a vállalt feladatok elvégzésére, amelyben a motivációt éppen az ügyfelek elégedettsége jelenti.

Áraink megfizethetőek, a takarításokra minden eszközt magunkkal viszünk, így Önnek nincs egyéb teendője, mint felkeresni munkatársunkat, ajánlatot kérni, és otthona tisztasága garantált.

Beszéljenek a számok

1000

több mint 500 elégedett magánszemély

69db

közel 70 budapesti vállalat

Amit mi kínálni tudunk

Cégünk elkötelezett ügyfelei iránt, ezért mindent megteszünk azért, hogy takarító szolgáltatásunkkal elégedett legyen.

A takarításhoz szükséges eszközöket a cég biztosítja, többéves tapasztalatunk pedig garanciát jelet arra, hogy otthonát, irodáját gyönyörű tisztaságban találja majd.

Mindezt megfizethető, korrekt áron. Cégünk munkatársai mindent képesek megoldani, és teljes kapacitással vagyunk képesek ellátni az ígért időpontban az elvállalt takarító szolgáltatást.