Rendezvény takarítás

Legyen szó irodai rendezvényről, vagy otthoni ünnepségről, mérettől függetlenül rendezvénytakarítási szolgáltatásokat kínálunk! Tisztítsa meg otthonát/irodáját még a vendégek érkezése előtt, vagy kérjen meg minket, hogy takarítsuk el az utóhatásokat. A bulizást te intézheted, mi megoldjuk a rendetlenséget! 

Árajánlatkérés

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!
Szolgáltatásaink palettája rendkívül sokrétű, így például a rendezvénytakarítás is szerepel a repertoárunkban. Legyen szó gáláról, konferenciáról, kiállításról vagy akár termékbemutatóról, mindenhol kiemelt szerepet kap a tisztaság.
 
Az ügyfelek, látogatók és vásárlók sokszor nagyon kritikusak tudnak lenni, így természetes, hogy az alapvető tisztaságot és higiéniát biztosítjuk a rendezvény során. Ez nemcsak a szervezőket tünteti fel jó színben, de a rendezvény ideje alatt kellemes komfortérzetet biztosít minden részvevőnek és hasznos segítséget nyújt az utómunkálatok során is.
 
Keressen fel minket bizalommal és bízza ránk rendezvény takarítását az esemény előtt, után vagy akár közben is! Hatékony tisztítószerek, nagy teherbírású takarítógépek és szorgalmas személyzet garantálja, hogy Ön mindig elégedett legyen!
Tervezze meg szolgáltatását

Tervezze meg szolgáltatását

Ezt a lépést a lehető legegyszerűbbé tesszük. Csak kérjen árajánlatot, kérjen irrendezvény takarítási tervet, és ütemezze be szolgáltatását. Ilyen könnyű.
Jövünk takarítani + fertőtleníteni

Jövünk takarítani + fertőtleníteni

Takarítócsapata az rendezvényen lesz, minden természetes tisztítószerrel a kezében, készen áll a munkaterület tisztítására és méregtelenítésére.
Öröm a tiszta rendezvényen!

Öröm a tiszta rendezvényen!

Érkezzen tiszta rendezvényre! Az egészséges rendezvényterület természetesen méregtelenít és fertőtlenít, hihetetlen illata van.