felújítás utáni takarítás

Felújítás utáni takarítás takarító céget keres?
Kényelmes építés utáni takarítási szolgáltatások Budapesten.
Frissen felújított vagy építkezés utáni, kulcsrakész ingatlanok takarításához válaszd ezt a takarítás opciónkat és garantáltan por- és festékcsepp mentes lesz ...

Árajánlatkérés

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Felújítás után takarítást bízzuk szakembere 

Ahogyan lakásunk vagy házunk felújítását mindig szakemberekre bízzuk, érdemes a felújítás utáni nagytakarítást is takarító cégre bízni. Cégünk örömmel vállalja a lakás felújítás utáni takarítási munkálatait, legyen szó az festésről, burkolásról, a parkettázásról vagy bármilyen más nagyobb felújításról. Korszerű és nagy teljesítményű Ipari gépeinkkel és nagy tapasztalattal rendelkező csapatunkkal biztos és pontos munkát végzünk a lehető leggyorsabban megfizethető áron. Erre a munkára is  garanciát vállalunk, hiszen legjobb tudásunk szerint igyekszünk elvégezni a vállalt feladatainkat. 

felújítás utáni takarítás szolgáltatások

240_f_239213250_d4kojlxqdrge0ys0vubouv9aepjskuon

felújítás utáni lakástakarítás

Felújítás utáni lakástakarítás
240_f_198000989_trjcbsf37ai4p6rmccpylsl7kerobjgv 1

felújítás utáni irodatakarítás

Felújítás utáni irodatakarítás
240_f_167531395_ipsyw8vexu5akzvddte1xva6pj6gwhre

felújítás utáni ablaktisztítás

Felújítás utáni ablaktisztítás
240_f_184139597_zajt7r0tzipqtb5ckdxkl5xsebrgqpqp

festés utáni ablaktisztítás

Festés utáni ablaktisztítás

VIGYÁZZON AZ ÉPÍTKEZÉS UTÁNI RENDETLENSÉGRE

Engedje meg, hogy a cégünk szakemberei végezzék el az építkezés utáni takarítást Budapesten, így szabadon képzelhet el egy tiszta, makulátlan területet, amely csodálatos belsőépítészeti ötletekhez vezet. Az építkezések után takarítást ütemezünk. Hálózatunkban megtalálhatóak a legjobb Budapest-i építkezés utáni tisztítószerek, és az árajánlatunkat az építkezés mérete és terjedelme alapján alakítjuk ki.
építkezés utáni takarító csapatunk gondoskodik a rendetlenségről az alábbi helyzetekben:

TAKARÍTÁS ÉPÍTKEZÉS VAGY FELÚJÍTÁS UTÁN

Az építési vagy felújítási projekt addig nem fejeződik be, amíg az összes port, szennyeződést és törmeléket el nem távolították. Takarító cégünk olyan takarítókat kínál, akik építkezés utáni takarítási szolgáltatásokra szakosodtak Budapesten, hogy új épülete vagy lakóhelye a legjobban nézzen ki. Minden tisztítószer aprólékos tisztítást kínál, amely kiegészíti az Ön szerkezeti és esztétikai fejlesztéseit.
Az építkezés utáni takarítói csapatunk minden tagja Budapestenalaposan átvizsgálja és kitakarítja az újonnan épített területet, hogy meghatározhassák a tér rendbetételének legjobb és leghatékonyabb módját.
Az építés utáni háztakarításban jártas szakemberek pillanatok alatt építkezésből nyitott bemutatóteremmé varázsolhatják otthonát, így nincs más dolga, mint a berendezési tárgyak előkészítése és a belsőépítészeti tervezés.

INGATLAN BŐVÍTÉSEK ÉS BONTÁSOK

Az ingatlan bővítések izgalmasak. Ezek azt jelentik, hogy irodája bővül, üzlete pedig növekszik. Az ingatlanbontások is adnak valamire, amire számítani kell – elgondolkodtatják az embereket, hogy milyen típusú szerkezet váltja fel azt, ami egykor volt.
Függetlenül attól, hogy hozzáadunk valamit egy meglévő szerkezethez, vagy szétszedjük azt, tagadhatatlan, hogy az eredmény zavaros lesz. Itt lép be a Budapesti-i felújítás utáni takarító csapatunk.
Gondoskodunk arról, hogy munkánk elvégzése után az egész épület vadonatújnak tűnjön.

ÚJ ÉPÍTÉS

Az új építkezések az új kezdetet szimbolizálják az ingatlanfejlesztők számára. Egy új otthon, egy új bérház vagy egy új lakásfejlesztés azt jelenti, hogy több embernek segít abban, hogy megszerezze álmai házát. Mielőtt azonban elkezdené bemutatni az ingatlant a potenciális vevőknek és bérlőknek, meg kell győződnie arról, hogy teljesen újnak tűnik – a helyszínen nincs építési törmelék.
Kétféleképpen tudunk segíteni az új építkezések során. Professzionális takarítóink az Ön csapatával együtt dolgozhatnak az építési folyamat során, hogy mi is takaríthassunk. Vagy megvárhatjuk a projekt befejezését a teljes tisztítás elvégzésével.
Csak tudassa velünk, melyik elrendezés működik a legjobban az Ön csapatának.

LAKÁSTAKARÍTÁS FELÚJÍTÁS UTÁN

A lakásfelújítás izgalmas időszak a család számára. Átalakíthat, mert családja bővül, vagy egyszerűen azért, mert újrakezdeni szeretne. A falak ledöntése, az új berendezési tárgyak felszerelése és az új bútorok behozatala azonban zavaróbb lehet, mint amire számítottál.
Mi gondoskodunk a rendetlenségről, hogy Ön az új otthon érzésére összpontosíthasson .
Csapatunk tetőtől talpig kitakarítja frissen felújított konyháját, fürdőszobáját, hálószobáját vagy lakóterét. Mindössze annyit kell tennie, hogy családjával együtt élvezze az egész újdonságát.

FOGLALJA LE ÁTFOGÓ 
fELÚJÍTÁS UTNÁNI TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSUNKAT

quick mobility Kft.
Ha kérdése, kérése vagy megjegyzése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon bizalommal munkatársunkhoz alábbi elérhetőségeink bármelyikén.

Adószám: 24796316-1-42
Cégjegyzékszám: 01 09 182857
Nyitvatartás
Hétfő: 08:00 - 19:00
Kedd: 08:00 - 19:00
Szerda: 08:00 - 19:00
Csütörtök: 08:00 - 19:00
Péntek: 08:00 - 19:00
Szombat: 08:00 - 19:00
Vasárnap: 08:00 - 19:00
Kapcsolat

+36-70-341-1775

info@sos-takaritas.hu

Iroda: 1152 Budapest Illyés Gyula utca 2.4

Székhely: 1152 Budapest Illyés Gyula utca 2.4

Kövessen minket